tiistai 25. maaliskuuta 2008

6. Herra Huono

Aurinko paistoi täydeltä terältä, ilmassa oli odotuksen tunnelmaa, kiljumista, tuhansia ihmisiä, alkomaholia ja musiikkia. Tervetuloa festivaaleille kuusi, seitsemän kesää sitten. Sillä ei oikeastaan ole väliä, onko kyseessä provinssi vaiko ilosaari, kenties ruisrock, jokainen varmasti tietää, että festariseksi ei voi olla hyvää. Tai mikäli se sattuu olemaan hyvää, olet joko itse liian humalassa tajutaksesi tapahtuman kaaottisuutta tai olet löytänyt helmen tuhansien helmettömien simpukoiden joukosta; lucky you!

Minullepa ei osanut helmeä. Ei sinällään yllätys, sillä en käyttänyt kohtuuttomasti aikaa etsimiseenkään. Lähtiteltasta löytyi Herra Huono, joka oli varsin herttaisen oloinen pakkaus. Olimme jutelleet koko festarien ajan sitä sun tätä; liki vierekkäisissä teltoissa kun asuttiin. Herra Huono vaikutti täydelliseltä festaripanolta; asui sopivan kaukana kotikaupungistani ja vaikutti muutoinkin ihan mukavalta. Itselläni ei noilla festareilla olisi tullut mieleenkään etsiä mitään vakavampaa; eiköhän kaikki pidä festareilla vain hauskaa vailla huolta huomisesta? Olin siis enemmän kuin tyytyväinen, kun Herra Huono ilmoitti asuvansa liki 500 kilometrin päässä. Ei siis pelkoa siitä, että kaverista tulee ikuinen riesa!

Viimeisenä iltana pari päivää jatkunut flirttailu saavutti huippunsa. Kun paras ystäväni oli löytänyt puolitutun ja kokeili herran avuja omassa teltassamme, päätin minä lähteä nukkumaan Herra Huonon seuraksi. En nimittäin kokenut sen suurempaa intoa olla kolmantena pyöränä. Herra Huono siis tarjosi herrasmiesmäisesti paikkaa teltassaan, joten minä otin kutsun onkeeni ja lähdin mukaan.

En tottapuhuakseni muista erityisen tarkkaan seuraavia tapahtumia, kun kyseisistä festivaaleista on jo aikaa, mutta muistan, että taisin nukahtaa kesken aktin. En ole koskaan nukahtanut seksin aikana. Ikinä. Milloinkaan. Paitsi näillä nimenomaisilla festivaaleilla, Herra Huonon kanssa. Havahduin kyllä hyvin pian, joten nukkumiseni ei ollut kovin pitkäaikaista. Myöhemmin jäi mietityttämään, miten voi olla mahdollista, että tällaista ylipäätään tapahtuu; nukahtaa nyt seksin aikana! Seksin, jonka pitäisi olla varsinaista intohimon paloa ja intoa toista kohtaan. En siis tuntenut sen suurempaa kiinnostusta Herra Huonoa kohtaan lopultakaan, mutta valitettavasti tunne ei ollut molemminpuolinen. Olin tässä vaiheessa korviani myöten täynnä Herra Huonoa, tämä oli pitkästyttävin seksikumppanini koskaan, ja lisäksi tämän surkean tapahtuman jälkeen hän katsoi tarpeelliseksi alkaa halailla minua ja selittää, että voisi kyllä muuttaa kotikaupunkiini ja ja että hänelle tulee kova ikävä minua festareiden jälkeen. Herra kertoi myös ihastuneensa minuun jo ensimmäisenä päivänä, eikä hän voinut uskoa, että oli saanut minut luoksensa. Niin ällöttävän kornia, että teki mieli oksentaa.

Livahdin teltasta Herra Huonon nukahdettua. Pakkasimme tavaramme aamulla vähin äänin ja lähdimme mahdollisimman nopeasti kotimatkalle. En nähnyt Herra Huonoa enää aamulla. Nykyään käytökseni kyllä hieman kaduttaa; särjin toisen sydämen ja lähdin hyvästejä jättämättä. Kenties Herra kuitenkin oppi, ettei kannata kiintyä liiaksi kesäkissoihin.

Ei kommentteja: