torstai 20. maaliskuuta 2008

4. Poika

Kieltämättä pitää myöntää, että en ole päässyt kovin montaa miestä korkkaamaan. Jos näin sopii siis puhua miehen tapauksessa. Tämäkin Pojaksi ristimäni henkilö oli ensimmäinen tapaus, joka ei ollut ennen minua ollut sängyssä kenenkään kanssa. Myöntää toki täytyy, että oli itsekin nuorempi kuin nykyään ja kyseinen Poika oli tuolloin pidemmän aikaa seurustelukumppaninikin.

Tapasin pojan kaupungilla, kun olin liikkeellä erään ystäväni kanssa. Poika oli ystäväni entinen koulukaveri, ja oli kai luonnollista, että Poika lyöttäytyi meidän seuraamme. Juttelimme muutaman tunnin kaupungilla vielä ystäväni poistuttua paikalta ja päätimme vaihtaa puhelinnumeroita. Kiinnostuin todella Pojasta, herran vilpittömyys ja viattomuus vetosivat kovasti, enkä ollut koskaan ennen tavannut ketään, joka oli samalla aikaa suloinen ja miehekäs. Hämmentävä yhdistelmä, jota kohtaa harmittavan vähän. Usein hyvännäköiset miehet tietävät olevansa sellaisia, ja liika itsevarmuus tappaa suloisuuden.

Pojan ja minun asiat alkoivat pian liikkua suuntaan, joka yllätti kai meidät molemmat. Aloimme viihtyä toistemme seurassa ja vietimme monta ihanaa iltaa ainoastaan nautiskellen toistemme kanssa puhumisesta ja toistemme koskettelusta. Meistä tuli siis pari. Yllätyksekseni Poika ilmoitti eräänä päivänä, ettei ole koskaan harrastanut seksiä kenenkään kanssa. Taisin näyttää hämmästyneeltä, sillä Poika kiirehti heti selittämään, että ei ole pahemmin aiemmin seurustellutkaan, mutta uskoi tietenkin, että meidän suhteeseemme seksi tulisi olennaisena osana kuulumaan.

Mitähän naiset yleensä ajattelevat miehistä, joilla seksikokemusta on vähän tai ei ollenkaan? Itse en pistänyt asiaa ollenkaan pahakseni, olihan minulla mahdollisuus opettaa miehelle erinäisiä temppuja, joista itse pidän, eikä kukaan muu ollut aiemmin päässyt syöttämään Pojalle omia mieltymyksiään. Poika oli ensimmäisellä yhteisellä kerrallamme jopa hellyttävän varovainen, mikä sai minun pienen pääni ihastumaan Poikaan entistä enemmän. Ajan kanssa seksistä tuli kenties kauniimpaa ja tyydyttävämpää kuin kenekään muun kanssa ennen Poikaa. Jatkoimme seurustelua liki vuoden verran, ja edelleen Poika on yksi lämpimimpiä muistojani seksuaalisuuden ihmemaassa vaikka hänellä ei aiempaa kokemusta mistään ollutkaan, oli hän silti innokas oppimaan ja vieläkin innokkaampi saamaan minut nauttimaan täydellisesti.

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Voin täysin samaistua tekstiisi, minultakin löytyy yksi Poika, juuri tuollainen hiukan ujo mutta miehekäs niin hyvännäköiseksi. Juuri sellainen, jolle olin se ensimmäinen.

Kirjoitat kauniisti ja mielenkiintoisesti, luen varmasti vastaisuudessakin!