sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

5. Varattu sinkku

Jokin aika sitten eksyin sattumalta itsekseni baarin. Yksin baareilu ei ole oikeastaan koskaan ollut heiniäni, ellei lasketa iltapäivälehtien lukemista ja yhden oluen nauttimista siinä samalla. Sellaista tulee tietysti harvakseltaan harrastettua, mutta tämä nimenomainen kerta taisi olla jopa ensimmäisiä kertoja, jolloin tietoisesti menen yksin yökerhoon.

Nuoren naisen ei tarvitse juottoloissa koskaan olla pitkään yksinään, kuten jokainen varmasti tietää. Niinpä minullekin ilmaantui varsin pian miesseuraa. Kyseinen herra, kutsutaan häntä vaikka Pörröksi, miellytti silmääni ja tuntui varsin kohtalaiselta vaihtoehdolta baariseuraksi. Juttelimme siis Pörrön kanssa ja joimme yhdessä yhden jos toisenkin. Pörrö kertoi jossakin vaiheessa iltaa, että tapailee jotakuta tyttöä toisinaan, mutta kyseessä ei ole mitään vakavaa. Taisipa Pörrö vielä todeta, että nainen ei ole ottanut onkeensa, ettei häntä kiinnosta. En kiinnittänyt sen kummempaa huomiota tähän kommenttiin, vaikka olisi ilmeisestikin pitänyt.

Kuten niin monet baari-illat, myös tämä päätyi siihen, että kahdesta yksinäisestä tulikin kaksi. Taksi odotti kulman takana, kun Pörrö vei minut luoksensa nauttimaan siitä, mitä tällä yöllä oli tarjota. Vaikka blogini onkin ollut varsin negatiivissävytteinen saamani seksi osalta, en silti tarkoita, että kaikki saamani seksi olisi ollut huonoa. Totuus tosin on, että todella hyvää seksiä saa harvoin. Pörrö oli komea, hyväkroppainen ja herttaisenoloinen. Herran penis oli kaunis (kyllä, peniksistä voi tosiaan sanoa näin), ja seksi oli varmasti molemmat osapuolet tyydyttävää, joskaan ei erinomaista. Nukahdin tyytyväisenä silitellen karvaista rintakehää.

Aamulla iski todellisuus vastaan. Heräsin aivan liian aikaisin vieraan puhelimen soittoääneen ja Pörrö vastasi salamannopeudella. Seurasin hetken aikaa kännykässä käytyä keskustalua ja tiesin jo ennen kuin mies lopetti puhelun ja avasi suunsa sanoakseen: "Se oli mun tyttöystävä..." Kiitos ja näkemiin. En olisi koskaan miehen mukaan lähtenyt, jos olisin tiennyt asian oikean laidan.

Ei kommentteja: