keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

3. Naisen tyydyttäminen on avaruustiedettä

Naisen seksuaalisuus tuntuu olevan monille miehille varsinaista salatiedettä. Ei oikein tiedetä, mitä sieltä haarojen välistä löytyy, saati sitä, mitä sille pitäisi tehdä! Hämmästyttävää on, että tämä on yhtälailla yleistä niin nuorilla kuin hieman vanhemmillakin miehillä. Uskallan väittää, että naisten seksuaaliset mieltymykset saattavat erota toisistaan huomattavasti enemmän, kuin miesten mieltymykset. Fetissejä sun muita emme toki tähän kategoriaan laske, vaan puhumme ihan tavallisesta seksistä, mitä meistä jokainen ainakin silloin tällöin harrastanee. On hämmentävää, miten monet miehet kuvittelevat yhden tai kahden naisen jälkeen tuntevan kaikkien naisten mieltymykset sängyssä. Puhuttuani naispuolisten ystävieni kanssa olen tullut lopputulokseen, että toinen nainen rakastaa suuseksiä, kun taas toinen ei siitä juuri välitä ja jopa inhoaa sitä. Naisten mieltymykset saattavat myös vaihdella paljonkin; mikä toisena päivänä oli hyvästä, on toisena päivänä täysin halut tappavaa. Toisin kuin naiset, en ole koskaan tavannut yhtäkään miestä, joka olisi ylenkatsonut tarjottua suuseksiä.

Joskus seksielämäni alkutaipaleella eksyin varsin mielenkiintoiseen tapaukseen, joka sopii hyvin tämän otsikon alle. Kyseinen herra oli puolituttu, jota tapasin silloin tällöin yhteisten tuttavien illanvietoissa. Olin aiemminkin kuullut miehen rehentelevän seksitaidoillaan ja kieltämättä kiinnostuin. En ole montaakaan kertaa kuullut miehen kehuvan omia seksitaitojaan, joten puhtaasta uteliaisuudesta halusin tietää, onko kyseinen uros sellainen sonni kuin antoi ymmärtää. Otin siis mieheni mukaan kotiin eräästä illanvietosta, kuuntelin koko matkan bussissa itsekehuskelua siitä, kuinka kyseinen herra aikoo antaa minulle elämäni parhaan hoidon ja kehui saaneensa monta naista itkemään onnesta. "Minea, tiedät varmaan sen itkisitkö onnesta-kappaleen? Sillä tavalla ne naiset itki, ONNESTA. Mulle on useasti sanottu, että olen uskomaton sängyssä!" Ellen olisi ollut miellyttävässä humalatilassa, olisin luultavasti tintannut kyseistä tapausta korville. Mikäli tämä tulee yllätyksenä: naisiin ei tee vaikutusta se, että kerrot exäsi kehuneen suuseksitaitojasi (tai jotakin muuta seksuaalisuuden osa-aluetta). Mikäli suuseksitaitojasi on kehuttu, pidä turpasi kiinni asiasta ja näytä toki taitosi käytännössä. Älä silti koskaan sano, että "exänikin piti tästä!". Takuuvarma tunnelman pilaaja. Tuon lausahduksen jälkeen saatat huomata olevasi hyvinkin pian vailla yösijaa ja viimeinen joukkoliikenneväline kotiisi on mennyt jo tunteja sitten...

Pääsimme uuvuttavan bussimatkan jälkeen vihdoin herra kaikkien naisten tyydyttäjän kanssa kotiini. Mies tahtoi luonnollisesti esitellä kehuttuja suuseksitaitojaan, eikä minulle jäänyt epäilyksen sijaa siitä, miksi naiset olivat kutsuneet miehen taitoja uskomattomiksi. Ikävä kyllä uskomaton ei tässä tapauksessa ollut kehuva ilmaisu; pikemminkin päinvastoin. Mies nuoleskeli antaumeksella haaroväliäni kuola valuen tietämättä selvästi kummemmin klitoriksen sijaintia, saati mitään muutakaan suuseksin antamisesta. En millään saanut mielestäni kuvaa valtavasta kuolaavasta ja isokielisestä koirasta. Olin suurinpiirtein yhtä kiihottunut kuin hammaslääkärissä ollessani. Lopulta mies uskoo tyydyttäneen minua suuseksin saralla tarpeeksi ja tahtoo jatkaa itse aktiin. Annan mennä, vaikka kiinnostukseni olikin lopahtanut totaalisesti. Mies nylkyttää hetken, murahtelee kiihottuneesti ja lauettuaan toteaa:"Eikö ollutkin uskomatonta?" Oli, todella. Nimittäin uskomattoman typerää.

3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Terhi kirjoitti...

Hahhahahah, aamun piristys :D Eipä yllättänyt tarinan loppu :D

Larentia kirjoitti...

juuri näin.
mitä enemmän joku kehuu itteään, sitä enemmän minä epäilen herran puhuvan ...skaa!
sun olis vaan pitänyt nauraa sille räkäisesti ja pyytää lopettaan se koiran leikkiminen!
ei pidä antaa niitten ymmärtää mitään, mikä ei pidä paikkaansa.
feikkaaminen on pahasta.